Az ipari szereplők és egyéni felhasználók számára kínálunk megoldási alternatívát olyan problémák kezelésére, mikor például fokozott igénybevétel hatására jelentős kopás jelentkezik az egyes alkatrészeken, vagy magas hőmérséklet tartományban kell dolgozni: robottechnika, teszteléstechnika (jig/fixture gyártás), elektronikai ipar, orvostechnikai ipar, autóipar… Jelenleg ilyen esetekben pl. edzett acélt vagy keményebb műanyagokat használnak, felhasználási paraméterektől függően, például az áramvezető képesség, hőmérséklet, vegyszerek..


Professzionális Polimer-Kerámia (PoliProCer) kombinált alkatrészeink költséghatékonyan ötvözik a polimerek rugalmasságát és a kerámia keménységét. Mivel a kerámia a gyémánt után a legkeményebb anyag, rendkívüli kopásállóságát lokálisan használjuk, ridegségét kompenzáljuk a polimerek rugalmasságával. Speciális ragasztástechnikánknak köszönhetően tartós összeköttetés jön létre a két anyag között.

Tervezés során ügyelünk arra, hogy olyan élletörésekkel, lekerekítésekkel lássuk el a kerámia alkatrészt, hogy nagy keménysége folytán ne okozzon kárt a környezetében, például a tesztelés technikában több millió ciklus elteltével sem. Az elkészült terveket megmutatjuk az ügyfélnek, hogy teljes mértékben azt tudjuk megvalósítani, amit az ügyfél kér, hiszen elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége. Elsősorban kis méretekben dolgozunk, nem okoz problémát akár 0,3mm rádiusszal kialakított nyílások kialakítása a vevői igényektől függően. Egyedi kialakítású formáinkat speciális gyártástechnológiával alakítjuk ki, amely üzleti titkot képez, így arról tájékoztatást nem áll módunkban egy partnerünk számára sem kiadni. Ezen gyártástechnológia során akár 0,05[mm] pontossággal alakítjuk ki a 3D-s felületeket igény szerint, és a végtermékünk nem tartalmaz mikrorepedéseket, ami élettartama szempontjából jelentős előny: Roppant keménységének a hátránya, hogy az anyag nagyon rideg, ütés hatására törhet, de mivel mikrorepedéseket nem tartalmaz, az ütés hatásának is jobban ellenáll.

A kerámia alkatrészeket úgy is tervezhetjük, hogy ragasztva vagy csavarokkal felszerelhetőek legyenek. Rugalmasak vagyunk és segítünk különféle megoldási alternatívák kitalálásában. A 3D formák kialakításában elég tág határokon belül mozgunk, speciális felületeket, lekerekítéseket külső és belső élek esetén is meg tudjuk valósítani. Például az elektronikai csatlakozók tesztelésénél használt tűsapkák esetében ezáltal a csatlakozóban lévő pineket is – vevői igény esetén – be lehet íves felületen vezetni a nyílásába megakadás nélkül, elkerülve a felesleges és káros mechanikai feszültségeket, rongálódásokat.


Miért érdemes minket választani?

– műanyagból is kevesen tudják azt és olyan pontossággal kivitelezni, amit mi kerámiából

– egyedi megoldásainkat az Ön igényire szabjuk, terveinket a kivitelezés előtt megtekintheti, véleményezheti, módosíthatja

– vállaljuk kapott rajzok alapján is a kivitelezést vagy meg is tervezzük a kerámia alkatrészt vagy akár a célgépet is

– speciálisan kialakított alkatrészeinket viszonteladói felár nélkül, közvetlenül tőlünk is megvásárolhatja

– rugalmasan állunk a határidőkhöz is, mert tudjuk, hogy ez legalább olyan fontos Önnek, mint a szakszerű, pontos kivitelezés

– fontos számunkra, hogy megbízható partnerként tekinthessen ránk, ezért a tervezés, kivitelezés paraméterei mellett a kapott információkat is bizalmasan kezeljük. Kérdés, árajánlat esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül. Megkeresését előre is köszönjük.